Kleurrijke keramieken huisjes met een verhaal

Speciaal voor Mevrouw De Wit Makelaars maakten de deelnemers van Atelier KunstWerkt in Deventer keramieken huisjes. Samen vormen ze een kleurrijke stad en individueel zijn ze prachtig om als kunstobject een plekje te geven in je huis. Aan ieder van haar opdrachtgevers geeft Mevrouw De Wit zo’n liefdevol gemaakt cadeau als aandenken aan de samenwerking.

Een sociaal project dat werkt

We hebben een tijd gezocht naar een origineel cadeau voor onze klanten en dit liefst te combineren met een goed doel. Samen met Chris Visser van Atelier KunstWerkt ontstond het idee om deze huisjes te maken.

“Het is zo mooi om mensen liefdevol en bevlogen met hun handen te zien werken aan een object waar ze trots op zijn. KunstWerkt is een prachtig initiatief in onze stad om kwetsbaren, of mensen die even vastgelopen zijn, te helpen bij hun ontwikkeling. Samen creatief bezig zijn levert nieuwe inzichten, zelfvertrouwen én gezelligheid. Los van het sociale aspect is het resultaat ook echt prachtig, ik wil ze eigenlijk het liefst allemaal zelf houden.”