Kopen

Op zoek naar een woning in Deventer of omstreken? Heb je een woning gezien bij een collegamakelaar? Een huis kopen met een makelaar levert je veel voordelen op.
Mevrouw De Wit Makelaars begeleidt je hier graag bij.

Het kennismakingsgesprek

“Met een goede samenwerking en wederzijdse inspanning bereiken we de beste resultaten.”

Verbinding, dat vinden de makelaars van Mevrouw De Wit belangrijk in het traject dat ze met jou aangaan. Tijdens een kennismaking inventariseren zij wat jouw woonwensen zijn en wat jouw situatie is, ook op financieel gebied. Er is altijd een bij jou passende financieel-expert in het netwerk.

Maak een afspraak met Mevrouw De Wit Makelaars

De zoektocht

Mevrouw de Wit Makelaars heeft goed zicht op het woningaanbod en is vaak al op de hoogte voordat Funda publiceert. De makelaars hebben een eigen manier van werken om hun opdrachtgevers te informeren over passende woningen. Als er een match is, maken zij een afspraak voor je om de woning te gaan bezichtigen. Ze gaan met je mee voor deskundig advies.

“De makelaars van Mevrouw De Wit begrijpen jouw verhaal.
Ze nemen je aan de arm en ontzorgen je.”

Raak: een woning gevonden!

“Mevrouw De Wit Makelaars kent de huizenmarkt als geen ander.”

Het voelt goed, je ziet een mooie toekomst in dit huis en de prijs is passend. Mevrouw De Wit Makelaars zorgt ervoor dat je de volledige informatie over het huis in handen krijgt. Informatie over kadastrale gegevens, het bestemmingsplan, de bodemgesteldheid, de buurt, bijzonderheden van het huis. Er kan ook een bouwkundig onderzoek worden uitgevoerd als dat nodig is.

De onderhandeling

“De persoonlijke aanpak van Mevrouw De Wit Makelaars, gekoppeld aan openheid en transparantie, gaf mij direct vertrouwen.”

Vriendelijk en met een lach, maar altijd gedecideerd. Mevrouw De Wit doet er alles aan om voor jou de beste verkoopprijs te realiseren. Dit doen de makelaars uiteraard in overleg met jou.

De koopovereenkomst en de notariële akte

De aankoop is geslaagd! De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een koopovereenkomst. Mevrouw De Wit begeleidt je bij afspraken over de opleverdatum, voorbehouden en de eventueel over te nemen roerende zaken. Het aankoopproces kent diverse belangrijke stappen en data, zoals bijvoorbeeld de geldende bedenktijd en de ontbindende voorwaarden. Mevrouw De Wit loopt stap voor stap met je mee.

“Empathisch en consciëntieus.
Het zijn fijne eigenschappen van Mevrouw De Wit Makelaars.”

Eigendomsoverdracht

Bloemen en champagne! De makelaar van Mevrouw De Wit controleert de akte van levering en de notariële afrekening. Op de dag van het passeren van de leveringsakte bij de notaris doet zij/hij samen met jou de eindinspectie van jouw nieuwe huis.