Verkopen

Je huis verkopen is een grote gebeurtenis in je leven. Je zult belangrijke beslissingen moeten nemen, ook op financieel gebied. Mevrouw De Wit Makelaars begeleidt je bij dit proces en neemt al je zorgen uit handen. Heldere communicatie en persoonlijke benadering geven je vertrouwen, rust en overzicht.

Het kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismaking inventariseren we jouw wensen en maken we een plan om jouw woning op een aantrekkelijke wijze te verkopen. Op krachtige wijze zal jouw woning gepresenteerd worden met natuurlijk als doel de hoogste verkooprijs te behalen.

Neem contact op met Mevrouw De Wit Makelaars

Mevrouw De Wit Makelaars heeft ruime kennis van de actuele markt en adviseert je over de waarde van jouw huis. In nauw overleg met jou wordt de vraagprijs bepaald.

Verkooppresentatie

Het te verkopen pand zal o.a. via Funda worden gepresenteerd, via deze website, binnen het (makelaars)netwerk en op sociale media. Een goed geschreven, bevlogen tekst en goede fotografie maken een krachtige presentatie. Desgewenst schakelen we hulp in: van styling tot ontruiming, alles kan worden verzorgd.

Bezichtigingen

Deze momenten zijn de uitgelezen mogelijkheid om vragen van potentiële kopers van jouw huis te beantwoorden en vooral de voordelen van het huis te laten ervaren. In alle rust, want ook de koper van jouw huis krijgt van Mevrouw De Wit Makelaars alle tijd en aandacht die nodig is.

Onderhandelen

Er is belangstelling en er wordt geboden. Een spannende fase. Mevrouw De Wit Makelaars adviseert over de verkoopstrategie en houdt je stap voor stap op de hoogte.

“De persoonlijke aanpak van Mevrouw De Wit Makelaars, gekoppeld aan openheid en transparantie, gaf mij direct vertrouwen”.

De koopovereenkomst en de notariële akte

Na de verkoop van het huis, legt de makelaar van Mevrouw De Wit de gemaakte afspraken vast in een koopovereenkomst die door beide partijen moet worden ondertekend. We begeleiden je bij de afspraken over de opleverdatum en bijvoorbeeld de geldende bedenktijd en ontbindende voorwaarden.

Je huis verkopen? Neem contact op Met Mevrouw De Wit Makelaars