Over Mevrouw De Wit Makelaars

Mevrouw de Wit Makelaars is het eigenzinnige makelaarskantoor in hartje Deventer van Marieke de Wit. Samen met makelaar/partner Paul Vroom runt zij haar bureau in een stijl waar behoefte aan is en die aanspreekt: persoonlijk, empathisch, met vertrouwen en doorpakken wanneer het moet.

Onze empathische houding brengt vruchtbare samenwerkingen

Marieke: "Het persoonlijk contact en de vertrouwensband met onze opdrachtgevers geven ons veel voldoening in ons werk. We nemen met nadruk de tijd voor hen en uiteindelijk werpt deze aanpak zijn vruchten af. De makelaardij is een veelzijdig vakgebied dat naast vakkennis en een commerciële instelling, empathie, creativiteit en vindingrijkheid vraagt.

IJkpunten in het leven

Bij de aan- en verkoop van een thuis komen meer zaken kijken dan cijfers, technische en juridische zaken. Het zijn gebeurtenissen waar verhalen, emoties en smaakgevoeligheden aan vastzitten. Gebeurtenissen die vaak ijkpunten zijn in een mensenleven. Ik heb gemerkt dat mensen het fijn vinden als ik met hen mee denk. Dat ik oplossingen kan aandragen voor aanhangige problemen die om de hoek kunnen komen kijken bij de aan- of verkoop van een huis."

Ruime expertise

Mevrouw de Wit Makelaars richt zich met name op de aan- en verkoop van particulier onroerend goed. Daarnaast taxeert zij woningen voor particulieren, maar ook voor overheidsinstellingen, beleggers, banken en woningcorporaties. Projectadvies voor groot- maar ook kleinschalig werkende projectontwikkelaars en gemeenten. 

Teamwork

De ervaren makelaars bij Mevrouw de Wit vullen elkaar aan in hun expertise. Ze werken als team en weten van elkaar wat er speelt binnen het knusse pandje in het hart van de Deventer binnenstad. Ieder met eigen bevlogen, energieke aanpak. 

Contact