Beschrijving

Na bijna 25 jaar verlaten de eigenaars deze fijne eengezinswoning die aan de rand van Schalkhaar ligt. Dit type huis wordt niet voor niets een eengezinswoning genoemd, ze zijn perfect geschikt om je gezin in te starten. Al kan je er natuurlijk ook uitstekend zònder gezin wonen.  Timmermansweg 9b is een hele rustige straat en ligt heel centaal ten opzichten van het dorpscentrum, maar ook aan de rand van Deventer. Langs de weilanden die daar nog tussenin liggen kan je spelen, wandelen met de hond, echt een heel fijne plek.
De eigenaars hebben het huis piekfijn onderhouden en er een lekkere leefplek van gemaakt. Er is een grote, helemaal geisoleerde schuur met ramen voor voldoende lichtinval een pelletkachel. Aan de schuur is een oergezellige overkapping gebouwd wat een vergroting van de leefruimte oplevert. 

Als je de straat in rijdt valt het groen en de ruimte op, genoeg plaats om te parkeren. 
In de hal is het toilet, de trapkast met bergruimte en de deur naar de woonkamer. De zitkamer is aan de straatkant, door de voortuin en de groenstook heb je er gnoeg privacy. De eetkamer grenst aan de tuinkant en heeft een brede schuifpui. Heel praktisch staat de eethoek zo naar de gesloten én uitgebouwde keuken. Van deze strakke en moderne inrichting uit 2010 wordt elke (thuis)kok blij: een groot fornuis met oven en zes-pitsgaskookplaat, een natuurstenen aanrechtblad wat ideaal is voor het maken van deeggerechten. Natuurlijk is er een ingebouwde vaatwasser, een koel-vriescombinatie, een magnetron en een afzuigkap. Helemaal compleet!

Op de verdieping is de overloop met een aparte ruimte voor de wasmachine. Er zijn drie slaapkamers waarvan één een balkon heeft aan de tuinkant. Vanaf dit balkon kijk je kilometers verweg. De badkamer is fris-wit, heeft een wastafel op een pootje, een ligbad en een aparte douche.

Er is tot slot een vliering met behoorlijk wat ruimte. Je kunt het als opslagruimte gebruiken, maar het als je er een grote werktafel neer zet is het een heerlijke speelplek voor je kinderen (of voor je spoorwegemplacement, dat mag ook). Verschillende buren hebben er al een flinke dakkapel op gezet en dan heb je helemaal een prachtige ruimte.

Na 25 jaar zoeken deze verkopers nieuwe eigenaars die, net als zij, weer met heel veel plezier en zorg dit heerlijke huis gaan bewonen. Je bent welkom voor een bezichtiging!

Kenmerken