Beschrijving

Licht, lucht en ruimte. Op het kruispunt van de stad Deventer en de IJssel, is in 2007 een kleine wijk gebouwd met robuuste woningen. Een gevarieerd materiaalgebruik zorgt voor een levendig straatbeeld. Er is veel groen en er is zelfs een tennisclub waar veel van de bewoners een balletje slaan. De IJssel is als gezegd heel dichtbij, maar ook het centrum; Rijdt langs de IJssel richting de bruggen en binnen 5 minuten zie je de Pont, de binnenstad en alle gezelligheid die daar bij hoort.

Dit huis is een type twee-onder-een-kap, heeft een oprit, een vrijstaande garage én een aparte fietsenschuur. 
De hal is vergroot, herbergt het toilet en de trap naar boven. 
Meteen als je binnenkomt voel en zie je dat dit een huis is waar geleefd mag worden. Stoere eikenhouten vloer, strakke wanden, gezellige haard en veel, heel veel licht. Er is een schuifdeur waarachter een extra aangebouwde kamer schuilgaat! Werken, gamen, muziek maken, het kan gewoon zonder dat je last hebt van de andere gezinsleden.
De open keuken is aan de voorkant van het huis. Deze kan ook tegen een stootje. Een betonnen blad, flinke gaskookplaat, veel strakke ladekasten, een vaatwasser, een wand met ovens, een koel/vrieskast. Gewoon alles wat je wilt als je lekker wilt gaat koken.
Achter het huis is een overkapping met vier daklichten gebouwd. Ik ga niet uitleggen hoe fijn het hier toeven is in de tuin die op het zuid/westen ligt. Die tuin, ja dat is wel een van de grotere hier. Recent zijn er nog bloemenborders aangelegd waarin elk seizoen weer een andere kleur te zien is. Een zonneterras, houtopslag, aan alles is gedacht. Hoe praktisch dat je ook de garage en de fietsenschuur hier onder handbereik hebt. Praktisch in meer opzichten, want behalve berging is het ook een fijne waarborg voor je privacy achter het huis.

Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers waarvan er één een flinke inloopkast heeft. Speciaal voor deze gelegenheid is de garderobe op kleur gehangen, dat u niet denkt dat dat altijd al zo was.
De badkamer past bij de rest van het huis, groot, licht en praktisch. Er is een inloopdouche, een ligbad, een toilet en een wastafelmeubel met twee wastafels.

De tweede verdieping heeft een hele ruime overloop en twee slaapkamers! Op een van de kamers staat de wasapparatuur, maar die kan natuurlijk ook ergens anders staan.

Isolatie is goed voor elkaar, het is immers een vrij jong huis. Er is ruimte genoeg voor veel zonnepanelen die optimaal neergelegd kunnen worden, dus wil je verder verduurzamen is dat heel goed mogelijk.
Let op! Als je komt kijken ben je verkocht. Dit is echt een heel fijn huis waar de eerste eigenaars nu afscheid van gaan nemen met, toch wel een beetje pijn in het hart. 

Leuk gezin gezocht voor heel leuk en mooi huis! Of iemand zonder gezin maar met een wens van veel ruimte voor zichzelf. Kan ook.

Kenmerken