Beschrijving

Dank voor jullie belangstelling, aanmelden kan alleen nog per mail (info@mdwmakelaars.nl) voor de wachtlijst.

Als je zoekt naar sfeer, kleur, sprankeling, een grote woonkamer, een tuin, een moderne keuken, een fijne plek voor jezelf en eventueel je gezin, lees dit dan maar eens:

De huidige eigenaresse kwam hier lang geleden als huurder wonen en bijna 10 jaar geleden deed de kans zich voor het huis te kopen: dat heerlijke huis waar ze nooit meer weg wilde, werd haar eigendom! In de afgelopen jaren is er met veel gevoel voor goede smaak in het huis geïnvesteerd en nog meer eigen gemaakt. Een nieuwe keuken, een mooie vloer, dubbel glas, je kunt gewoon zien dat het huis met liefde wordt bewoond. Nu is het moment gekomen dat er een nieuwe eigenaar in mag komen wonen. We zijn heel benieuwd wie dat zal/zullen zijn.

Als je naar het huis komt kijken valt het op dat het huis een "knik" heeft, vroeger bouwden ze gewoon de hoek om als de straat nu eenmaal zo liep. Die breedte van de gevel verraad meteen hoe ruim de woonkamer er achter is.
Je komt binnen in een hal met een trapopgang en het toilet.
Linksaf ga de woonkamer in; De brede voorgevel met flinke ramen zorgt voor veel lichtinval en ook heb je een heel vrij uitzicht. Je kijkt niet uit op andere huizen, maar een kleine dwarsstraat in.
Op de vloer ligt een mooie kwaliteit laminaat en de wanden zijn strak afgewerkt en hebben een smaakvolle tint. Aan de achterkant is de eethoek en de open keuken die in 2014 is geplaatst. Dit bedoel ik nu met goede smaak, ook hier is de gekozen kleur is helemaal van nu! Ingebouwd zijn een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast met vriesvak, vaatwasser en een combi-magnetron/oven.

Naast het huis is een poortdeur met daarachter een lekker breed eigen pad met meer dan genoeg ruimte voor alle kleuren containers die de Gemeente Deventer aan iedereen beschikbaar heeft gesteld. De achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft een stenen, vrijstaande schuur. De tuin zelf is grotendeels terras, beschut tegen de zon door een fraaie plataan die als een parasol boven de tuintafel reikt. In de borders staan kleurige bloemen en daarmee is het tuinfeestje compleet.

Op de eerste verdieping kom je via de overloop bij de kleine badkamer. Wat een efficiency  hier, alles wat je nodig hebt is aanwezig: een wastafel met een flink meubel, een douche, een tweede toilet én daglicht via de dakkapel.
De drie slaapkamers hebben alle drie een eigen functie. In de grootste- zijn leuke hoekjes, balken en hoge knusse raampjes in de dakkapel. dan zijn er twee vrijwel even grote kamers, waarvan er één nu in gebruik is als garderobekamer en de andere als waskamer. Hier vind je dan ook de aansluiting voor wasapparatuur. Dat is de luxe van alleen wonen, lekker alles voor jezelf. Ga je er met een gezin wonen wordt t een beetje inschikken, maar gelukkig is er ook nog een grote vliering.

De vliering is bereikbaar met een vlizotrap. Boven is de houten kapconstructie goed te zien (geen asbest). De Intergas c.v.ketel uit 2013 hangt hier en er is heel veel ruimte voor allerlei spullen. Het dak is niet geïsoleerd, maar je kunt er goed bij om dat alsnog te doen. De zinken goten zijn in 2014 vervangen.

Wat een lekker huis op een centrale plek in de stad. De Lathmerstraat ligt tussen de Diepenveenseweg en de Oudegoedstraat in. Het is een gebied dat in de jaren dertig is gebouwd en dichtbij de stad en openbaar vervoer ligt.
Je bent van harte welkom om te komen kijken.

Kenmerken