Beschrijving

Ruime eengezinswoning MET moderne terrasoverkapping met elektrische zonwering EN een garage met elektrische bedienbare deur in de wijk Borgele. Dat klinkt aantrekkelijk. Eerst even de wijk: Borgele is een wijk die aan het einde van de jaren 60 is gebouwd aan de noordkant van de stad, tussen Deventer en Diepenveen in. Het is een wijk met veel eigen voorzieningen, maar vooral dichtbij de uiterwaarden van de IJssel en de bosrijke omgeving van Diepenveen en Olst. Er wonen veel gezinnen, dus is er ruimte om te spelen, zijn er scholen en een winkelcentrum. Waar niet veel wijken op prat kunnen gaan is een eigen zwembad. Borgele kan dat wel!

Het huis ligt aan het begin van de straat, het tweede huis uit de hoek. Aan de overkant staan garageboxen en is een groenvoorziening. Direct op de hoek zijn ook garageboxen waarvan er één bij dit huis hoort.

Er is een voortuin waarin ook de aangebouwde berging staat. De voordeur geeft toegang tot een ruime hal met in het midden een trap naar de verdieping. Links daarvan is de garderoberuimte met het toilet en de deur naar de aangebouwde berging. Rechts van de trap loop je naar de woonkamer. De woonkamers van deze huizen hebben een leuke indeling. Over de gehele breedte van het huis is glas voor een goede lichtinval. Recht is de zithoek en links ruimte voor een flinke eettafel, niet geheel toevallig aan de kant van de keuken. De keuken is vanuit de gang en vanuit de woonkamer bereikaar. Een fris-witte afwerking gecombineerd met een blad en achterwand met houtprint, helemaal van deze tijd. Aan inbouwapparatuur vind je er een gaskookplaat met afzuigkap, een combi-oven/magnetron, een koelkast en een vaatwasser. 
Aan het huis een onderhoudsvriendelijke overkapping gebouwd, kunststof met licht doorlatende dakplaten en daar onder is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aangebracht. De tuin ligt op het zuid/oosten, is mooi ingericht én makkelijk te onderhouden. Je zit er heel vrij en beschut, met ook nog eens heel veel privacy. Waar vind je dat nog in een woonwijk?

Op de eerste verdieping is een overloop en drie ruime slaapkamers. Eén van de slaapkamers, aan de achterkant van het huis, heeft een balkon. OOk is er een ruimte badkamer, eenvoudige maat heel netjes. Er is een ruime douchehoek, een wastafel en een toilet.

De vaste trap naar de tweede verdieping komt uit op de overloop en daar tref je een hele ruime berging met de c.v.ketel en de aansluiting voor de wasmachine. Het mooiste is nog wel dat er nog een groet, vierde slaapkamer is met een groot dakraam.

Wat dit huis extra aantrekkelijk maakt is dat er, naast de mooie terrasoverkapping, ook nog een garage is! Deze garage is een van de vijf garage's die om de hoek staan. De eigenaars hebben er een elektrische deur in laten zetten en onlangs is ook nog de dakbedekking vernieuwd.

Op de foto's kan je wel zien dat hier mensen wonen die al deze ruimte niet meer gebruiken. Ze gaan naar een mooi appartement waar ze samen heel comfortabel kunnen wonen. Toch valt het niet mee om hun fijne huis te verkopen. We zijn dus op zoek naar een nieuwe eigenaar die natuurlijk zijn/haar eigen stijl aan het huis zal geven, maar ook de liefde kan waarderen die er tot nu toe al is ingestoken. Je bent welkom voor een bezichtiging!

Kenmerken