Beschrijving

Een woonkamer van 40 m2 op de derde verdieping! Het uitzicht en de ruimte compenseert het trappenlopen ruimschoots.  Kant en klaar drie-kamerappartement met twee balkons met ochtend- én avondzon. Op de begane grond is een grote inpandige berging.  Dit appartementengebouw is heel goed onderhouden, heeft een goed beheerde VvE én ligt  op een hele strategische plek: drie supermarkten, de slager en de bakker, alles ligt onder handbereik.

Indeling:
Entree , hal , modern toilet, heerlijke ruime woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen. De woonkamer is zo groot zo groot doordat deze eerst bestond uit twee kleinere kamers die tot één grote- is verbouwd. 
Je woonplezier in dit appartement is inclusief een fantastisch groen uitzicht aan zowel de voor- als de achterkant van de woning. De wanden zijn strak afgewerkt en op de grond ligt een mooie laminaatvloer.
Er is een moderne keuken met inbouwapparatuur.  De keukendeur kan je lekker openzetten tijdens het koken, want hier is een van beide balkons. Een luxe badkamer met grote inloopdouche, wastafelmeubel en handdoekenradiator, echt heel compleet.
De twee slaapkamers verschillen in afmeting: er is een grote slaapkamer van 12 m2 met balkon en een kleinere tweede kamer van ruim 7 m2. 

Een mooie bonus van dit appartement is ook de meer dan grote inpandige berging van 17 m2 op de begane grond.
Het appartement heeft onderhoudsarme kunststof kozijnen met isolerende beglazing om de stookkosten binnen de perken te houden.

Het is een sfeervol, ruim appartement met fraai uitzicht op een aantrekkelijke locatie in De Zandweerd.
Met de auto ben je binnen vijf minuten op de snelweg richting de rest van Nederland. Reis je liever met openbaar vervoer? De bushalte ligt om de hoek . Diverse winkels, scholen en sportvelden liggen in de buurt en zijn prima met de fiets te bereiken. Als je een beetje doortrapt ben je ook zo in het gezellige, historische centrum van Deventer. Ook de IJssel en de uiterwaarden zijn op loopafstand te vinden.

Het geheel maakt onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse bijdrage voor het onderhoud en schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten (inclusief opstalverzekering) bedraagt € 141,-- per maand.

Kenmerken